Garancija

Svi artikli iz naše ponude podliježu garantnim uslovima svojih proizvođača, ukoliko drugačije nije navedeno.
Detaljnije o garantnim uslovima proizvođača možete saznati na stranici artikla dijelovima garancije koji se tiču Vas kao kupca i nas kao prodavca direktno u našim maloprodajnim objektima.

 

MINTICT d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila. Sve promjene primijeniće se na korištenje mintict.com stranice. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.
Usluge koje Vam pruža mintict.com Internet prodavnica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. MINTICT d.o.o. nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.
Iako Vam MINTICT d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, MINTICT d.o.o. ne može garantovati da će usluge na mintict.com odgovarati Vašim potrebama. MINTICT d.o.o. takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail [email protected] kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.