Na početku trebate odrediti cilj ili strategiju on-line prezentacije Vaše kompanije na Internetu. Potrebno je planirati i ostvariti preduslove da Vas potencijalni korisnici pronađu, pružiti im osnovne informacije o proizvodima ili uslugama koje nudite, ostvariti dobru prezentaciju, te uspostaviti vezu sa korisnicima. Najvažnije je pružiti i dodatne informacije, kako bi se potencijalni korisnik odlučio za saradnju upravo s Vama. Zbog toga treba iskorisiti prednosti web stranice i omogućiti prezentaciju proizvoda i usluga na najbolji način, te obezbijediti njihovu dostupnost 24h.

parallax background

Mi Vam možemo pomoći...

Analizirat ćemo Vašu kompaniju i predložiti Vam optimalnu dinamiku prezentacije na Internetu, promotivne kampanje, SEO optimizaciju za brže pozicioniranje na Google, izradu sadržaja koji će biti od koristi Vašim posjetiocima, potencijalnim kupcima. Naša saradnja se u pravilu ne završava

optimizacijom i promocijom Vaše web stranice. Mi sa svojim klijentima postajemo prijatelji. Pravimo funkcionalne i vizuelno dopadljive web stranice prema Vašim zahtjevima. Nakon početnog usaglašavanje, počinjemo izradu web stranice kroz slijedeće procese:

 

Analiza

Planiranje

Dizajn

Razvoj

 

Testiranje i isporuka

Održavanje

Održavanje

 
parallax background

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge

ili imate dodatnih pitanja? Slobodno nas kontaktirajte.