Politika o privatnosti

Uvodne odredbe

MINT ICT poštuje privatnost korisnika i koristi tehnologije koje štite privatnost korisnika.
Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu ličnih podataka na web prezentaciji MINT ICT.

Prikupljanje i obrada ličnih podataka

MINT ICT čuva lične podatke prikupljene o korisniku koji joj mogu pomoći u unapređenju korisničkog iskustva. Informacije se mogu prikupljati na različite načine, uključujući: kolačiće, email poruke, putem telefonskih i razgovora u poslovnici, prilikom korištenja kontakt forme na web prezentaciji MINT ICT, javno dostupne podatke na društvenim mrežama, u istraživanja zadovljstva komitenata ili promocije proizvoda. MINT ICT neće čuvati lične podatke Korisnika duže nego što je neophodno za pružanje usluge ili propisano zakonskim aktima.

Dijeljenje podataka

U skladu sa aktuelnim zakonskim regulativama MINT ICT se obavezuje da će čuvati prikupljene korisničke podatke i da ih može koristiti isključivo uz saglasnost korisnika u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva i optimizacije poslovnih procesa.

Kontakt

MINT ICT privatnost svojih korisnika stavlja na prvo mjesto. Razmotrićemo Vaše komentare i primjedbe na upravljanje podacima i informacijama i odgovoriti na sve Vaše nedoumice. Možete nam se obratiti putem telefona, kontakt forme, e-mail poruke ili nas posjetiti, a detaljne kontakt informacije možete pogledati na sljedećem linku.

parallax background

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge

ili imate dodatnih pitanja? Slobodno nas kontaktirajte.