Dobrodošli na novi web shopPROVJERI PONUDU

Politika o privatnosti

Politika o privatnosti

Uvodne odredbe

  • MINT ICT poštuje privatnost korisnika i koristi tehnologije koje štite privatnost korisnika.
  • Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu ličnih podataka na web prezentaciji MINT ICT

 

Prikupljanje i obrada ličnih podataka

MINT ICT čuva lične podatke prikupljene o korisniku koji joj mogu pomoći u unapređenju korisničkog iskustva. Informacije se mogu prikupljati na različite načine, uključujući: kolačiće, email poruke, putem telefonskih i razgovora u poslovnici, prilikom korištenja kontakt forme na web prezentaciji MINT ICT, javno dostupne podatke na društvenim mrežama, u istraživanja zadovljstva komitenata ili promocije proizvoda. MINT ICT neće čuvati lične podatke Korisnika duže nego što je neophodno za pružanje usluge ili propisano zakonskim aktima.

 

Dijeljenje podataka

U skladu sa aktuelnim zakonskim regulativama MINT ICT se obavezuje da će čuvati prikupljene korisničke podatke i da ih može koristiti isključivo uz saglasnost korisnika u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva i optimizacije poslovnih procesa.

 

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza, informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.