Dobrodošli na novi web shopPROVJERI PONUDU

Zašto je ReDragon tastatura omiljena kod gejmera

Zašto je ReDragon tastatura omiljena kod gejmera

Na prvi pogled, tastatura k’o tastatura. Ništa posebno nema kod nje, možda neko dugmence viška, ali svakako ničemu ne služi. Međutim, ovako gledaju isključivo laici, jer ne znaju da to nije obična tastatura namijenjena kucanju u Exel-u, nekom programu za kucanje radova, već posebna gejmerska tastatura nemijenjena svim zaljubljenicima u video igrice među kojima se nalaze i oni koji su igranje iz svojih soba i kuća napravili u ozbiljne poslove koji donose ogromne zarade na mjesečnom nivou.

Svakom gejmeru je od presudne važnosti da ima kvalitetan i sasvim funkcionalan gaming miš, dobar gaming monitor, a pored njega, da posjeduje i gaming tastaturu. Gaming tastatura je tu da najprije svakom ozbiljnom igraču olakša samo igranje, položaj ruku u toku igre, te da sve komande budu primjetne, na logičnim mjestima i jedne pored drugih, opet logičnim redoslijedom, kako bi sama igra bila što uspješnija za igrača.

Razlike među gejmerskim tastaturama

Ogroman je izbor koji se nudi potrošačima. Gejmerska tastatura, koja, reklo bi  se jeste najobičnija, ima istaknute tastere W, A, S, D, kao i strelice, te pored toga ima istaknute kontrole za zvuk, muziku i slično. Nešto kao tek malo poboljšana verzije obične tastature. Samim dodavanjem komandi koje se nalaze u uglovima tastatura, ispod SPACE tastera, sa njenih strana, čine da gejmerska tastatura bude kvalitetnija, bolja, daje igraču veće šanse za uspjeh u igricama, a čim sve to raste onda sasvim očekivano raste i cijena gejmerske tastature.

Gejmerske tastature mogu biti posebne i prema nekim svojim funkcijama, kao što je stavljanje u sasvim izdignuti položaj, kako bi se gejmeru obezbjedio bolji položaj pritiskanja tastera i komandi iz stolice, fotelje, kako bi se s lakoćom stiskale i komande koje se nalaze sa strana tastature. A tu su i vrlo kvalitetne, ali i jako skupe gejmerske tastature koje posjeduju i multimedije u vidu ekranskog prikaza brojnih statistika, komandi, a koje koriste gejmeri koji su ovu svoju strast i hobi pretvorili u pravi posao. Uz sve to, ove tastature vizuelno često krase i svjetla, koja mogu biti s donje strane, sa strana ili mogu biti u potpunosti svijetleće tastature.

Svijetleća tastatura

Jedna od najvećih draži kada je vizualizacija u pitanju jeste što postoji i svijetleća tastatura koja igranju daje zaista ljepši doživljaj. Ali, pored toga, svijetleća tastatura je tu da omogući igraču da nesmetano manevriše po tastaturi kada igra bez nekog prirodnog ili veštačkog osvjetljenja, što je čest slučaj, budući da gejmeri vole noć i okršaje u igricama. Jedna od onih tastatura koje imaju ogromne preporuke jeste i red dragon tastatura, kao definitivni favorit mnogih gejmera, bilo da su amateri ili profesionalci.

Red dragon tastatura se može naći u različitim oblicima kada su u pitanju komande, način svijetljenja, da li je to jedna ili više boja, pa na samom kraju je razlike među njima u kvalitetu, u odnosu na to za šta birate svoju gejmersku tastaturu. Ono šta gejmeri vole kod red dragon tastatura jeste što nisu lagane, pa se ne pomjeraju tako lako prilikom igre, imaju jasno naznačene komande i tastere koji su potrebni u igri, a nerijetko ih vole i oni kojima služi isključivo za kucanje, zbog udobnosti kada šake nalegnu, a i zbog lijepog izgleda.

Podijeli post