Dobrodošli na novi web shopPROVJERI PONUDU

Honor 9A na tržištima Evrope od 1. jula

Honor 9A na tržištima Evrope od 1. jula

Honor 9A je krajem aprila predstavljen za tržište Rusije, a sada je najavljen za kompletno tržište Evrope. Uz telefon stižu i Honor Choice TWS slušalice, kao i Honor MagicBook 14.

Honor 9A će biti dostupan preko zvaničnog sajta brenda – HiHonor, kao i preko Amazona, od 1. jula. Početna cijena telefona iznosiće 150 evra.

Telefon ima 5000mAh bateriju, što nije pretjerano uticalo na dimenzije, pa tako stiže uz debljinu od devet milimetara i težinu od 185 grama. To je umnogome postignuto zahvaljujući 6.3-inčnom ekranu (koji je manji od ekrana velikog broja telefona poslednjih mjeseci). Honor 9A pokreće MediaTek Helio P22 čipset. Za softversku podršku su zaduženi Android 10 + Magic UI 3.1 i Huawei App Gallery (nema Google servisa).

Honor Choice program je omogućio brendu partnerstvo sa pouzdanim proizvođačima za kreiranje proizvoda za kompanijin ekosistem. Ovo uključuje i Honor Choice TWS slušalice, koje imaju 7mm zvučnike i radni vijek baterije od 24 sata.

Od 30. juna, Honor MagicBook 14 će se naći u pretprodaji u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Njemačkoj, po cijeni od 650 evra (8GB RAM-a, 256GB skladište, dvanaestomjesečna pretplata na Microsoft 365 Personal).

HiHonor takođe održava i promotivnu prodaju, pod nazivom Honor VIP Day, sa popustima do 60 procenata za različite proizvode, uključujući MagicBook 14, specijalni paket sa Magic Earbuds i Honor MagicWatch 2 uređajima, kao i nekoliko telefona.

Podijeli post