Dobrodošli na novi web shopPROVJERI PONUDU

Kingston počinje sa prodajom DC1000M SSD-a, kapaciteta 7.68TB, namijenjenog data centrima

Kingston počinje sa prodajom DC1000M SSD-a, kapaciteta 7.68TB, namijenjenog data centrima

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak zadužen za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., je započeo sa prodajom SSD uređaja modela Data Center 1000M (DC1000M), NVMe PCIe diskova kapaciteta 7.68TB.

Ovaj model pruža dodatni prostor za čuvanje podataka i implementira strogi QoS, što osigurava predvidivi IO i nisku latenciju za data centre koje pokreću NVMe SSD uređaji. DC1000M se pridružuje nedavno lansiranim DC1000B NVMe boot disku, VMware Ready DC500 seriji SATA SSD diskova i modelu DC450R i zajedno sa njima čini najkompletniji asortiman na tržištu superiornih rješenja poslovne klase za čuvanje podataka u data centrima.

DC1000M koristi i hot-pluggable U.2 (2.5″) tehnologiju, koja omogućava jednostavnu integraciju sa serverima najnovije generacije i skladišnim jedinicama koje trenutno koriste PCIe i U.2 matične ploče. Pored toga, ovaj disk donosi mogućnosti koje su specifično namijenjene poslovnim korisnicima, kao što je end-to-end data path protekcija, zaštita od gubitka napajanja (PLP) i telemetrijski nadzor za povećanje pouzdanosti data centra.

DC1000M dolazi uz limitiranu petogodišnju garanciju, besplatnu tehničku podršku i legendarnu Kingstonovu pouzdanost. Za više informacija posjetite kingston.com.

Kingston

Podijeli post