Dobrodošli na novi web shopPROVJERI PONUDU

One-Notebook Pocket PC: laptop kao telefon

One-Notebook Pocket PC: laptop kao telefon

Kineski proizvođač pocket PC-a, One-Netbook, lansirao je novi model, OneMix 1S+. To je na Intelu zasnovan Windows 10 računar koji anulira razlike između tableta, preklopnih telefona i standardnih laptop računara. U pitanju je ultra-mobilni računar koji omogućava da se na njemu obave mnogobrojni poslovi.

Laptop za džep

OneMix 1S+ ima ekran osjetljiv na dodir dijagonale 7 inča, sa rezolucijom 1.920 x 1.200 piksela i standardnu QWERTY tastaturu. Pokreće ga Intel Core m3-8100Y procesor, zajedno sa 8 GB RAM-a, a za podatke je predviđen PCI-E SSD od 256 GB. Baterija ima kapacitet od 6.500 mAh, a težina ovog računarčića je 518 grama. Što se tiče konektora, na raspolaganju je 3.5 mm izlaz za slušalice, USB-C konektor za punjenje, USB-3.0 port za povezivanje dodatnih uređaja, Micro HDMI za eksterni monitor i MicroSD slot za proširenje storidž kapaciteta.

Takođe, uređaj ima senzor otiska prsta i dodatnu stylus olovku. Po Po dimenzijama je uporediv sa Huawei Mate 20 X telefonom sa dijagonalom od 7.2 inča. Od stvari koje mu nedostaju pomenuli bismo 4G konekciju, web kameru i touchpad.

ZDNet

Podijeli post