Dobrodošli na novi web shopPROVJERI PONUDU

Partnerstvo SAS-a i Majkrosoft-a oblikuje budućnost analitike i vještačke inteligencije

Partnerstvo SAS-a i Majkrosoft-a oblikuje budućnost analitike i vještačke inteligencije

SAS analitika i vještačka inteligencija će se jače integrisati sa Majkrosoft Azur-om kako bi ponudili Cloud rješenja svojim korisnicima. Korporacija Majkrosoft i kompanija SAS najavili su strateško partnerstvo koje će omogućiti pokretanje svih SAS rešenja u Cloud-u, što će omogućiti kompanijama da unaprijede poslovanje i iskoriste prednosti digitalne transformacije.

 

Kao dio partnerstva, kompanije će prebaciti SAS-ove analitičke proizvode i industrijska riešenja na Majkrosoft Azur kao preferiranog provajdera za SAS Cloud. SAS-ova industrijska riešenja i ekspertiza takođe će donijeti dodatnu vrednost Microsoftovim korisnicima u sferama poput zdravstva, finansijskih usluga i mnogobrojnim drugim industrijama.

„Partnerstvom ćemo pomoći našim korisnicima da ubrzaju rast i pronađu nove načine za pokretanje inovacija širokim setom SAS analitičkih rešenja na Majkrosoft Azur-u,“ rekao je Skot Gutrie (Scott Guthrie), izvršni potpredsednik kompanije Majkrosoft za Cloud i vetačku inteligenciju. „SAS, sa priznatom ekspertizom u analitici, nauci o podacima i mašinskom učenju, je strateški partner kompanije Microsoft, a zajedno ćemo pomoći kupcima iz više desetina industrija u rješavanju njihovih najkritičnijih i najsloženijih analitičkih izazova.“

Organizacije širom svijeta migriraju u cloud kako bi stvorile uslove za inovacije i brže napredovale prema svojim poslovnim ciljevima. Kao dio ove tranzicije, mnogi kupci, poput zdravstvenog sistema Mersi sa sedištem u Sent Luisu, seli svoju SAS analitiku u Azur kako bi poboljšali performanse i ekonomičnost.

 

Čvrsta integracija

„SAS i Microsoft imaju zajedničku viziju – da pomognu klijentima da ubrzaju svoje inicijative za digitalnu transformaciju. Postoji obostrano razumijevanje da je ključ u „obogaćivanju“ podataka i poboljšanju života donošenjem boljih odluka“, rekao je Oliver Šabenberger, operativni i tehnički direktor SAS-a. „Partnerstvo sa Majkrosoftom pruža jednostavniji put do cloud-a, koji daje brži i lakši pristup SAS rješenjima, omogućavajući pouzdane odluke uz pomoć analitike, koje svi, bez obzira na nivo vještine i znanja, mogu da razumiju“.

 

Partnerstvo se temelji na SAS integracijama kroz Microsoft cloud rješenja za Azure, Dinamics 365, Microsoft 365 i Pover Platform i podržava zajedničku viziju kompanije za dalju demokratizaciju AI i analitike.

 

Za više informacija o partnerstvu, posjetite adresu sas.com/Microsoft.

Podijeli post