Dobrodošli na novi web shopPROVJERI PONUDU

Predstavljeni novi Acer Predator gejming računari

Predstavljeni novi Acer Predator gejming računari

Acer je danas predstavio veliki broj novih proizvoda, među kojima najveću pažnju izaziva Predator linija gejming računara.

 

Predator Orion 9000 je Acerov premijum gejming PC, koji koristi Intel procesor do Core i9 Extreme Edition modela i dvije Nvidia GeForce RTX 2080 Ti grafičke karte u SLI modu. Za skladište, računar može da se opremi sa do tri 3.5-inčna HDD-a i dva 2.5-inčna SSD-a. Tu je i USB Type-C hot-swap dock za HDD-ove i SSD-ove. Predator Orion 9000 ima tri 4.7-inčna (120mm) ventilatora, koji sistem održavaju rashlađenim. Naravno, prisutno je i neizostavno RGB osvjetljenje, dok panel od kaljenog stakla sa strane kućišta pokazuje unutrašnjost sistema.

Potom je tu nešto svedeniji Predator Orion 3000, koji koristi Intel Core procesore 10. generacije do Core i7 modela i GPU do GeForce RTX 2070 Super modela. Može se konfigurisati sa do 64GB RAM-a i do 1TB of NVMe SSD skladišnog prostora + dva 3.5-inčna HDD-a. Tu je RGB osvjetljenje i opcioni stakleni panel za kućište.

Na kraju, za one gejmere koji nemaju preveliki budžet, tu je novi Nitro 50. Ovaj model takođe koristi desetu generaciju Intel procesora do Core i7 modela, uz GeForce RTX 2060 Super GPU. Moguće je dodati do 64GB RAM-a, do 1TB SSD i dva HDD-a sa do 3TB prostora za svaki. Ovaj model, međutim, nema RGB osvetljenje niti kućište sa providnim staklom.

 

Kada su u pitanju cijene, Predator Orion 9000 će biti dostupan od oktobra po početnoj ceni od 2799 evra. Predator Orion 3000 će imati početnu cijenu od 899 evra i stiže od avgusta u EMEA regiju. Nitro 50 će u sličnom periodu biti distupan po cijeni od 799 evra.

Neowin

Podijeli post