Dobrodošli na novi web shopPROVJERI PONUDU

Redmi je predstavio svoj prvi monitor

Redmi je predstavio svoj prvi monitor

Redmi je odlučio proširiti svoju ponudu s jednim uređajem kojeg do sada nije imao u ponudi, monitorom Redmi Display 1A, a koji se ističe dosta pristupačnom cijenom – košta tek 83 USD

 

Redmi je kod nas i u svijetu najviše poznat po cjenovno pristupačnim mobilnim telefonima. No firma je odlučila svoj asortiman proširiti i na drugačije uređaje, kao što su na primjer monitori. Prvi monitor koji dolazi pod Redmijevim brendom nosi oznaku Redmi Display 1A.

Riječ je o monitoru ravnog ekrana s vrlo tankim gornjim i bočnim ivicama. Zahvaljujući tome pogodan je za slaganje konfiguracija koje se temelje na većem broju monitora. Kako bi jedna takva konfiguracija izgledala možete vidjeti na priloženoj reklamnoj fotografiji. Da monitori nisu malčice razmaknuti jedan od drugog lako bi se mogao steći utisak kako se radi o tek jednom monitoru, a ne o njih tri. No koliki je točan broj monitora na fotografiji odaju postolja te kako smo već naveli, namjerni razmak između njih.

Redmi Display 1A temelji se na LCD IPS panelu dijagonale 23,8“, rezolucije 1.920 x 1.080 tačaka te omjera stranica 16:9. Dakle, riječ je o FHD ekranu koji će najviše koristiti u kancelarijama. Proizvođač navodi osvjetljenje od 250 nita, kontrast od 1.000:1 te brzinu odziva od 6 ms (GtG). Što se video ulaza tiče, Redmi Display 1A ima dva tipa ulaza – HDMI i D-Sub ulaze (od svakog po jedan).

Kao što se može vidjeti na priloženim fotografijama dizajn je vrlo jednostavan te većinom preovladavaju ravne linije. Sve tipke i konektori smješteni su stoga na zadnjem panelu kako bi se zadržala navedena jednostavnost. Detaljne specifikacije dostupne su na stranicama proizvođača. Preporučena cijena za kinesko tržište je 599 juana, odnosno oko 83 USD.

BUG Hr

Podijeli post